Pasta jajeczno – pieczarkowa – dzień 7

Propozycja na śniadanie, drugie śniadanie lub kolację.

Pasta jajeczno - pieczarkowa

Pasta jajeczno – pieczarkowa

Pasta jajeczno - pieczarkowa

Pasta jajeczno – pieczarkowa

Wiosenny detoks

Składniki

  • 2 jajka
  • 4-6 pieczarki
  • 1/2 cebuli
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz do smaku
  • Czas przygotowania: 15 min
  • Ilość porcji: 2
  • Poziom trudności: łatwe

Przygotowanie

Jajka ugotowałam na twardo. Posiekane pieczarki i cebulę podsmażyłam na rozgrzanej oliwie. Zmiksowałam pieczarki z jajkami i doprawiłam do smaku.

Pieczywo smarowałam pastą, na kanapkach poukładałam roszpunkę i plastry pomidora.

Smacznego :)

Tagi: , , ,

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*


+ 7 = dwanaście