Pasta jajeczno – pieczarkowa – dzień 7

Propozycja na śniadanie, drugie śniadanie lub kolację.

Pasta jajeczno - pieczarkowa

Pasta jajeczno – pieczarkowa

Pasta jajeczno - pieczarkowa

Pasta jajeczno – pieczarkowa

Wiosenny detoks

Pasta jajeczno – pieczarkowa – dzień 7

  • Czas przygotowania:
  • Czas gotowania:
  • Total time:
  • Yield: 2
  • Poziom trudności: łatwe

Składniki:

  • 2 jajka
  • 4-6 pieczarki
  • 1/2 cebuli
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz do smaku

Przygotowanie:

  1. Jajka ugotowałam na twardo. Posiekane pieczarki i cebulę podsmażyłam na rozgrzanej oliwie. Zmiksowałam pieczarki z jajkami i doprawiłam do smaku.

  2. Pieczywo smarowałam pastą, na kanapkach poukładałam roszpunkę i plastry pomidora.

  3. Smacznego 🙂

Published on by

Tagi: , , ,

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *